Muziekhandel van Buytene

Welkom bij Muziekhandel van Buytene! Wij zijn een familiebedrijf dat al zesenzeventig jaar garant staat voor deskundigheid en kwaliteit. Onze focus ligt bij de verhuur en het onderhoud van piano’s, maar ook vindt u bij ons een enorm assortiment van cd’s en dvd’s. Muziek in alle genres, uitgevoerd door gevestigde namen of juist nieuw talent. Daarnaast kunt u ook voor bladmuziek bij ons terecht. Bent u op zoek naar iets specifieks? Vertel het ons gerust, in de meeste gevallen kunnen wij dit voor u bestellen.

Jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om u te informeren en adviseren. Een klantgerichte, persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is dan ook de reden dat veel tevreden klanten u voorgingen.

Onze muziekwinkel is gevestigd op een prachtige locatie: aan een fraaie Delftse gracht. Vanaf het station is onze winkel ook gemakkelijk te bereiken. Kortom, onze winkel is een ideaal startpunt voor een bezoek aan de sfeervolle oude binnenstad van Delft. Bent u in de buurt, loop dan zeker even binnen! Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie over Muziekhandel van Buytene? Of heeft u een vraag over de verhuur van piano’s? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 015 212 3853. U kunt ons ook per mail bereiken info@cd-klassiek.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Neem eens een kijkje op onze website om een indruk van onze winkel te krijgen!

top