Piano huren voor uw (bedrijfs)feest

U bent op zoek naar mogelijkheden om een piano te huren? Dan bent u bij Muziekhandel van Buytene aan het juiste adres. Wanneer u een feestje organiseert, is het een uitkomst om een piano te huren. Deze mogelijkheid bieden wij u dan ook. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit, al onze piano’s zijn van merken als Yamaha en Bösendorfer

Particulieren en bedrijven

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons een piano huren. Al vele tevreden organisaties gingen u voor. Denk bijvoorbeeld aan Theater de Veste, Lijm & Cultuur en IKEA. Het huren van een piano is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement. Want wat is nou een feestje zonder muziek?

Muziekhandel van Buytene staat al meer dan 70 jaar garant voor deskundigheid en service. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om u in te lichten en u te adviseren. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd een passende piano voor u beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat deze goed is afgestemd.

Neem vrijblijvend contact op

De prijzen van onze verhuur vindt u op de website. Ook de vleugel kunt u op aanvraag huren. Wenst u meer informatie over het huren van een piano? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 015 212 3853 of per mail: info@cd-klassiek.nl. Wij bespreken graag uw wensen en kunnen altijd een passende oplossing bieden. Tot snel!

top