Piano kopen

Overweegt u om een piano te kopen? Dan kunt u terecht bij Muziekhandel van Buytene. Ons familiebedrijf staat al jarenlang garant voor kwaliteit en deskundigheid. U kunt er op vertrouwen dat wij u eerlijk adviseren en informeren, zodat u uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt maken!

Waar moet u op letten?

Het kopen van een piano is natuurlijk een flinke investering. Een investering die het absoluut waard is, want stel u eens voor hoeveel plezier u straks heeft van uw gloednieuwe piano! Echter wilt u natuurlijk wel een goede keuze maken wanneer u een piano koopt. Daarom is het verstandig om deze bij een specialist te kopen. Bij Muziekhandel van Buytene hebben we een hoop ervaring met piano’s en kunnen wij u daarom uitstekend adviseren.

Ook voor onderhoud

Ook wanneer u eenmaal een piano bij ons heeft gekocht, kunt u bij ons terecht voor onderhoud. Klinkt de piano bijvoorbeeld niet meer optimaal, dan kunnen wij deze voor u stemmen. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij onze muziekhandel.

Heeft u vragen over het kopen van een piano? Of wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is 015 212 3853. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel, wij zijn geopend van dinsdag tot en zaterdag.

top