Piano kopen of huren bij de specialist in Delft

Contact opnemen

Een piano huren of kopen? Het huren van een instrument kan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. We leveren een gedegen piano en advies op maat voor uw activiteit of feest. Ook voor een piano kopen kunt u in Delft terecht bij Muziekhandel Van Buytene. Ons familiebedrijf beschikt over alle expertise om u te adviseren bij de aanschaf van een piano of vleugel.

Jarenlange ervaring en kennis

Met 82  jaar aan ervaring wijzen we u de weg bij het kopen of huren van een piano in Delft. Bovendien staan we u bij als het gaat om onderhoud en reparatie aan een piano of vleugel. Of u nou eenmalig een instrument nodig heeft, of er zelf één in huis wil, we denken graag met u mee. Neem contact met ons op, of neem een kijkje in onze muziekwinkel in Delft.

Contact

Een piano huren

Een piano huren in omgeving Delft? Dan bent u bij Muziekhandel Van Buytene aan het juiste adres. Wanneer u een feestje organiseert, is een piano huren de uitkomst. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit, al onze piano’s zijn van merken als Yamaha en Bösendorfer. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een piano huren. Al vele tevreden klanten gingen u voor: onder andere Theater de Veste, Lijm & Cultuur en IKEA. We nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over het huren van een piano, en uiteraard is deze goed afgestemd.

Meer informatie

Een piano kopen in Delft

Overweegt u een piano te kopen? Dan kunt u terecht bij Muziekhandel Van Buytene in Delft. Ons familiebedrijf staat al jarenlang garant voor kwaliteit en deskundigheid. We voorzien u van eerlijk advies en belangrijke informatie om een weloverwogen beslissing te maken. Het kopen van een piano is een flinke investering, maar één die het waard is. Een gloednieuwe piano brengt veel plezier met zich mee. Ook na aanschaf van een piano kunt u bij ons terecht voor onderhoud. We stemmen de piano en verrichten reparaties.

Contact opnemen
Icoon telefoon

Meer weten over een piano kopen of huren? We vertellen u graag meer, neem gerust contact op.

Neem contact op